Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı birinci birleşimi Belediye Başkanvekili Salih Keskinli’nin başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Murat Caymaz ile yerine göreve getirilen Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Badur yan yana oturdu. Toplantı boyunca Badur ve Caymaz’ın sık sık gülümsediği görüldü.

Meclis gündeminin birinci maddesi olan üst yönetici kadrosuna yapılan atamayla ilgili meclise bilgi verilmesinin ardından Meclis Başkanı Salih Keskinli’den Caymaz hakkında dikkat çeken bir açıklama geldi. Keskinli, görevden ayrılan Caymaz’ın kamuoyunda ifade edildiği gibi istifa etmediğini ve görevden alınmadığını dile getirdi. Keskinli, Caymaz’ın Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılmasının sadece görev değişikliği olduğunun altını çizdi. Caymaz’ın dürüst ve düzgün bir isim olduğunu kaydeden Keskinli, eski başkan yardımcısına görevde bulunduğu süre zarfında yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etti.  

Caymaz da bu sözler karşılığında Keskinli’ye teşekkür etti. Öte yandan mecliste MHP Grup Başkanvekilliğine getirilen Taner Çakır’ın toplantıya bir kez daha katılmadı. MHP adına meclisin öne çıkan ismi geçmişte olduğu gibi düzenlediği önerge ile yine MHP’li Belediye Meclis Üyesi Ercan Katırcıoğlu oldu.

Haber:Y.SEVER