Referandum çalışmalarına devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah Ankara'da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda buluştu. Programa Düzce'yi temsilen Ankara Düzceliler Derneği Başkanı Semih Kıbrıs ve dernek yönetimi de katıldı.

CHP-STK Buluşması'nda ilk olarak Ankara'da faaliyet gösteren dernek temsilcilerine mikrofon uzatılarak, görüş, düşünce ve varsa soruları alındı. Geride kalan seçimlerde AK Parti'den Düzce belediye başkanlığı ve milletvekilliği için aday adayı olan Ankara Düzceliler Derneği Başkanı Semih Kıbrıs ilk soruyu yöneltmesi istenen isim oldu. Dernek temsilcilerinin konuşmalarının ardından davetlilere seslenen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 16 Nisan'da sandığa gidilecek Anayasa Değişikliği'ne ilişkin partilerinin görüşlerini açıkladı ve neden 'Hayır' dediklerini anlattı.

"CHP Çankaya Belediye Başkanı tarafından bizzat çağırıldım"
Katıldığı toplantıya ilişkin bilgiler veren Ankara Düzceliler Derneği Başkanı Semih Kıbrıs, Ankara'daki bir otelde gerçekleşen CHP-STK Buluşması'nda Düzce'yi temsilen yer aldığını vurgulayarak, "Toplantıya, CHP Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen tarafından bizzat çağırıldım. 2 kez derneğe geldiler, 3 kez telefonla arandım. Medeni cesaretle, objektifce davete icabet ettim ve ilk soru hakkını bana verdiler. Açılışı ben yaptım." dedi.