Türkiye’nin gözü ve kulağı Düzce’de olacak

Ankara Düzceliler Derneği Başkanı Semih Kıbrıs, Akil İnsanlar Karadeniz Heyeti'nin yarın yapacağı toplantı öncesi bir açıklama yaptı. Kıbrıs, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ankara Düzceliler Derneği olarak ,Gönlümüzde, her zaman Düzce'mizin yaşanabilir, refah seviyesi en yüksek, işsizliğin en az olduğu iller arasında olmasını arzu ediyor, söylem ve eylemlerimizi bu yönde geliştiriyoruz. Düzce ve Düzceli'ye hizmet fikir birliğinde gündemimiz her zaman Düzce olmaktadır. 15 Nisan 2013 Pazartesi saat 10.30 Düzce’mizde Akil İnsanlar Karadeniz Heyeti ilk toplantısını yapacak. Bu ilk toplantı Düzce’miz kadar Türkiye’miz içinde önemlidir. Pazartesi Türkiye’nin gözü ve kulağı Düzce’de olacaktır. Düzceliler olarak ferdi, STK’lar, belediye, milletvekilleri, valiliğimiz ve herkesin önceden olduğu gibi şimdi de temel amacı, hedefi “Yaşanabilir bir Düzce. Refah seviyesi yüksek bir Düzce. İşte bu manada Düzce'mizin Türkiye’de tanıtımı, hatta belki de dünyada tanıtımı için bir fırsat günü. Böyle bir toplantının ilk ayağı Düzce’de yapılacağından bu toplantıya davetli olanların ve hatta davetli olamayanların fikirleri, sözleri “Yüksek sesle değil yüksek sözle olmalıdır” diye düşünüyoruz. Bu yazıdan bu sürece taraf yada taraf olmadığımız anlamı çıkarılmamalı, bizler Düzcemiz'in yükselen yıldız olmasına tarafız”

“Düzce’miz Küçük Türkiye’dir” diyen Kıbrıs, “İşte bu manada aklı selim, yasal çizgiden çıkmadan, her Düzceli ferdimizin eylem ve söyleminin Düzce’mizi temsil edeceği, Düzce’mizi tanıtacağı düşüncesini unutmadan söylem ve eylemlerini yüksek sesle değil yüksek sözle ifade etmesi gerekir diye düşünüyoruz “ ifadelerini kullandı.

Haber: S. KAŞKIR