Memur-Sen'de sürpriz ayrılık. 7 yıldır Memur-Sen Düzce İl Temsilcisi olan Orhan Kılıç, bugün görevi bıraktığını açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden ayrılık açıklaması yapan Kılıç, gerekçe olarak "aşırı zihinsel yorgunluğu" gösterdi.

Kılıç, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: " Değerli dava arkadaşlarım yol arkadaşlarım, 7 yıldır büyük bir özveri ve adanmışlık ile yapmış olduğum Memur-Sen Düzce il temsilciliği görevimden aşırı zihinsel yorgunluk ve bu deneyimi daha fazla kardeşimize aktarmak adına bugün ayrılmış bulunuyorum. Sizinle yol yürümek ve haksızlıklar karşısında mücadele etmek hayatımda yaşadığım en önemli hatıralar olarak kalacaktır. Hakkınızı helal ediniz. Benden yana helal olsun."

2 gün önce hedeflerini anlatmıştı

Öte yandan Kılıç'ın istifa zamanlaması da dikkat çekti. Geçtiğimiz cuma günü Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın katılımıyla 1 Milyon TL'ye mal olan Memur-Sen Düzce İl Temsilciliği Hizmet Binası’nın açılış töreninden sadece 2 gün sonra gelen istifa haberi şaşkınlık yarattı. Düzce protokolünün katılımıyla gerçekleşen açılışta "Bu binaların dışının güzel olduğu kadar içini de gençlik derdiyle doldurabilirsek bu bir anlam ifade edecek. Derdimiz bu, sadece bu dertsel bu işe soyunduk." diyerek yeni hizmet binasındaki çalışma hedeflerini anlatan Kılıç, bu açıklamanın üzerinden henüz 2 gün geçmişken temsilcilik görevini bıraktığını duyurdu.