Düzce Valisi Bülent Kılınç Soğuk kış şartlarında Bolu dağında görev yapan Polis ve Jandarma ekiplerini onura etmek ve onlarla birlikte yeni bir yıla girmek için Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit, Jandarma Albay Sebahattin Toprak ve Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman ile birlikte D 100 karayolu Bolu Dağı keskin viraj park alanına geldi. Burada bulunan Polis ve Jandarma ekipleriyle Karayolları ekiplerine hayırlı görevler dileyen Vali Kılınç, 2009 yılına girişin ilk anlarında ise, görevli personelin yeni yıllarını kutlayarak onlara çay ikram etti.

Vali Kılınç, burada yaptığı konuşmasında, yeni yılın savaşların olmadığı, insanların açlıktan ölmediği bir yıl olmasını diledi. Vali Kılınç,” Arkadaşlar 4 dakika sonra yeni yıla giriyoruz. Ben 2009 yılının hem ülkemize hem de Düzce’mize, bütün Dünya insanlarına sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bütün vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum. İnşallah Savaşların olmadığı, insanların açlıktan ölmediği, mutlu ferah bir dünya için herkesin elbirliği ile çalışacağı, güzel günler temenni ediyorum. Hepinize hayırlı yıllar diliyorum. Bu arada şu an Bolu Dağındayız, Herkes şu anda eğlenirken, Askerlerimiz Polislerimiz vazife yapıyorlar. Polislerimizi bu kutsal görevlerinden dolayı kutluyorum. Aileleri ile beraber yeni yıllarının hayırlı geçmesini diliyorum.’şeklinde konuştu.

Vali Kılınç daha sonra yoldan geçmekte olan ve polis kontrolüne takılan sürücülerin yeni yıllarını kutlayarak çay ikram etti ve sürücülere emniyet kemeri takmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Yeni yılın ilk anlarında D 100 Karayolu Bolu Dağı Karanlık dere mevkiinde kar yağışı hafiften serpiştirirken, yolda oluşan buzlanmalara ise Karayolları ekipleri anında müdahale etti.