Vali Bülent Kılınç, Vali Yardımcısı Ramazan Şahin, Tarım İl Müdürü Ayhan Ünal, İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar ile Sosyal Yardımlaşma Mütevelli Heyeti'nin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında Vali Kılınç yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara giyecek ve ev eşyası yardımı dağıtılan Sosyal Market'i gezdi ve görevlilerden ailelere yapılan yardımlar ile ilgili olarak bilgiler aldı. Kılınç ayrıca, yardıma muhtaç bir aileye küçük kız çocukları için giysi seçmesine de yardımcı oldu.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan Sosyal Market projesi ile vatandaşlardan ihtiyaç fazlası eşyalar toplanarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. Yeni ya da kullanılmış giyim eşyaları ve ev eşyaları bağış yöntemi ile toplanılarak Sosyal Market'te bir araya getiriliyor.

Kiremit Ocağı Mahallesi Palacı Ahmet Sokak Zafer Apartmanında faaliyete geçen, ve iki personel ile hizmet veren sosyal marketi gezen Vali Bülent Kılınç “Vatandaşlarımız ihtiyaçları olan malzemeleri alsınlar. Ziyaret ettiğimiz bazı yardıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerinde ihtiyaçlarından fazla giyim eşyası olduğunu gördük. Herkes ihtiyacı olduğu kadar alsın çünkü bir diğer ihtiyaç sahibi vatandaşımıza da yardım etmek istiyoruz. Bu mazağa herkese hizmet verecek, kimse açıkta kalmayacak. Bu sosyal devlet anlayışının bir gereği. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfındaki arkadaşlarımız bu amaçla hizmet veriyorlar”dedi.

Düzce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na başvuran sosyal güvenceden yoksun fakir ve yardıma muhtaç ailelere, kupon karşılığında ihtiyaç duydukları giysi veya beyaz eşyalar ücretsiz olarak teslim ediliyor.