Kurban Bayramı nedeniyle Düzce Valiliğince hazırlanan Bayramlaşma Programı Camlı Köşkte yapılan törenin ardından Ziyaretlerle devam etti. Protokolün ilk ziyareti İl Emniyet Müdürlüğüne gerçekleşti. Görevli polislerle Bayramlaşan Protokol daha sonra Emniyet Müdürlüğünde oturup çalışanlarla sohbet etti.

Protokol Emniyet Müdürlüğünün ardından İl Jandarma Komutanlığına geçerek Bayramda vatani görevlerini yapan askerlerle de bayramlaştılar.

Ziyaretlerin üçüncü durağı ise Huzurevi oldu. Yeni açılan Hilmi Çilingir Huzurevinde kalan yaşlıları da ziyaret eden Vali Bülent Kılınç , Milletvekilleri Yaşar Yakış , Metin Kaşıkoğlu ve beraberindeki protokol üyeleri daha sonra

 0-12 Yaş kimsesiz çocukların kaldığı Çocuk Yuvasını ziyaret ettiler. buradaki çocuklara hediyeler veren Protokol üyeleri son olarak Yetiştirme Yurdunu ziyaret ettiler. Yurtta kalan çocuklarla tek tek bayramlaşan protokol üyeleri burada da bir süre çocuklarla sohbet edip sıkıntılarını dinlediler. Vali Kılınç bayram ziyaretine gittiği çocuklara 10’ar Ytl harçlık verdi.