Köyüme Fırsat ver Projesi ile okul aile birliği ile toplam kalite çalışmaları yaparak adından söz ettiren Yığılca'nın Kırık Köyü İlköğretim Okulu, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vermek ve Okul aile birliğinin ürettiği Kestane Şekeri'nden ikram etmek üzere Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret ettiler. Yığılca ilçesi Kırık Köyü'nde 304 Öğrenci ile eğitim ve öğretimine devam eden Kırık İlköğretim Okulu, Kapalı Devre Tv yayını, Okul Rasathanesi, Tv ve Sinama Salonu, Bilgi Bankası,tiyatro salonu, Sergi salonları ile okulumuzda görülmesi gereken 10 şey başlığı altında ilçede okula olan ilgiyi artırmayı başardı. Kestane Şekeri üretimi ile vatandaşları özendirmeye çalıştıklarını belirten Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Aldırmaz, çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi.

Yığılca’daki Kırık İlköğretim Okulu’ndan iki öğretmen ve 7 kişiden oluşan heyet ile Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i makamında ziyaret eden öğrenciler meslekler hakkında bilgi sahibi olmak adına da Başkan Keleş'ten bilgiler aldılar.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş öğrencilerin eğitim süreci içinde okullarının ve bölgelerinin sosyal gelişimine destek verdiklerini hatırlatarak, ‘ Öğrenciler olarak çeşitli kurumları ziyaret etmeniz hem okulunuzun hem de şehrinizin tanıtımına önemli katkılar sağlayacaktır dedi. Ziyaret sırasında öğrenciler, Başkan Mehmet Keleş’e okullarını tanıtıcı broşürler ile bölgeye özgü ürünler takdim ettiler. Başkan Mehmet Keleş de öğrencilere eğitim seti hediye etti.