Son günlerde Düzce’de yaşanan hava kirliliği sorununa AK Parti çalışma başlattı. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekilleri ile geçtiğimiz hafta Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Düzce’nin yaşadığı sorunu ele aldıklarını ifade etti. Kış aylarının gelmesiyle birlikte kömür kullanımının artması ve coğrafik yapıyla hava kirliliğinin en üst seviyelere çıkması üzerine siyasi olarak atılması gereken adımları Bakanlık nezdinde attıklarını kaydeden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Hemşehrilerimizin hava kirliliği konusundaki serzenişlerini dikkate alıyoruz. Düzce’deki tüm sorunları ele alıyoruz. Hava kirliliği konusunda da geçtiğimiz hafta içi Düzce Milletvekillerimiz ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığında görüşmelere başladık. Görüşmelerimiz devam edecek” dedi.

Düzce’nin Her Bölgesi Doğalgazlı Olacak
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında özellikle Düzce’de doğalgaz üzerine durduklarını belirterek, “ Hava kirliliğinin başlıca sebeplerinden biri olan kalitesiz kömür kullanımının önüne geçmek için Düzce’mizin her bölgesini ve kesimini doğalgaz ile tanıştırmak istiyoruz. Bunu da Milletvekillerimiz ile birlikte ilettik. Bundan sonra da çalışmalarımız ve takibimiz devam edecek” ifadelerinde bulundu.

200 Konteynır Geldi, Devamı Yolda
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, çevre kirliliği konusunda da çöp konteynırı eksikliğinin giderilmeye başlandığını kaydetti. Düzce’nin belli bölgelerinde yaşanan çöp konteynırı sorununu kısmen çözdüklerini belirten Keskin, “ Seçim sürecinde bize en çok gelen şikâyetlerden biri de çöp konteynırı sorunuydu. Şu anda Düzce Belediyemize bu sorunla ile ilgili 200 adet 800 ml. çöp konteynırı getirildi. Ayrıca Beyköy Belediyemize de 20 adet çöp konteynırı gelmiştir. Çöp Konteynırı eksiklerimizi tamamlayacağız. Böylece çevre kirliliği konusunda da hemşehrilerimizin taleplerini yerine getiriyoruz” şeklinde konuştu. 

Haber:Y.SEVER