Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kış ayları öncesi üst yapı eksiklerini tamamlama çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Aziziye  ve Nusrettin mahallelerinde çukur yollarda yama işlemi yapılıyor.

Şehir merkezini gezerek tespit yapan ekipler, bozulan ve çukur oluşan yollarda yama çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan kaldırımlarda kırılan ve tehlike oluşturan taşları da yenileyen kaldırım ekipleri, Cedidiye mahallesinde parke ve mermer taş öreme çalışmasını yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğü cadde ve sokaklarda meydana gelen çukurlar ve vatandaştan gelen talepleri yerine getirmek için çok sayıda ekiple sahada çalışmaya devam ediyor.



Temizlik ve bakım çalışmaları
Öte yandan şehir merkezinin en yoğun noktalarında düzenli olarak yıkama ve temizlik çalışması yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aşıklar Parkı, İnönü, Avni Akyol, Anıtpark ve çevresinde gerek dökülen ağaç yaprakları gerekse çevreye kontrolsüz şekilde atılan çöpleri toplayarak devam ediyor. Büyük süpürme araçları ile ağaçlardan dökülen yaprakları bir araya toplayarak bertaraf eden ekiplerin çevre mahalle ve ortak kullanım alanlarında temizlik seferberliğine devam edeceği bildirildi. Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ise şehir merkezinin muhtelif noktalarında bulunan mahalle parklarına kent mobilyası yerleştirme çalışmasına devam ediyor. Nalbantoğlu mahallesinde yeni inşa edilen çocuk parkında çalışmalarını sürdüren ekipler, park alanına çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin montajının ardından oturma bankları ve çöp kovaları yerleştirdi. Parkların çevre düzenine önem veren ekipler, ekipman eksiği olan diğer mahalle parklarında da çalışmalarını sürdürecek.