Yaz aylarında olmayan kanalizasyon hatları nedeniyle zor günler yaşayan Beslanbey Köyü Temelreis Sokak sakinleri kanalizasyon çalışmalarının başlamısıyla sevinmişti ama yapılan çalışmalar hattın yanlış yerden geçmesi nedeniyle yarım kaldı. Kanalizasyon hattı için kazılan yollarda yağmurla birlikte çamur deryası haline geldi. Sokakta yürümekte bile zorluk çekilirken araçlarında yollardan geçemediği belirtiliyor.

Sokokta yaşayan sokak sakinleri de yaşadıkları sorun nedeniyle zor günler yaşıyor. Sorunlarını anlatan vatandaşlar, “Kanalizasyon çalışması yapılıyordu ama hattın yanlış yerden geçtiğini söyleyerek çalışmaları yarım bıraktılar. Bu sokakta okula ve işlerine giden bir sürü insan yaşıyor. Çektiğimiz sıkıntı yağmurla birlikte çekilmez hal aldı. Bu çalışmaları neden kışa bıraktılar? Biz şimdi bu sokakta nasıl yürüyeceğiz.? Allah aşkına sorunumuza çare bulsunlar.” şeklinde konuştu.

Başkan Keleş'in bir açıklamasında çamuru şehir dışına çıkardık demesine de tepki gösteren vatandaşlar, “Başkan Keleş, Düzce'nin çamurdan kurtulduğunu söyledi. Burası da Merkez ama çamur deryası halinde. Burası bu durumdayken Düzce nasıl çamurdan kurtulmuş oluyor merak ediyoruz. 2010 yılına giriyoruz. Millet bir tuşla uzaya gidiyor biz hala çamurla uğraşıyoruz.” ifadelerini kullandı.