14 Şubat Sevgililer Günü’nde Düzceliler sürpriz bir evlilik teklifine şahit oldu. Metin Yılmaz isimli genç 3 ay önce tanıştığı sevgilisi Öznur Akkaya’ya Alışveriş Merkezi önünde hazırladığı sürprizle evlilik teklifinde bulundu. Akkaya’nın cevabı “evet” olurken genç çift yaptıkları açıklamada bir hafta sonra sözleneceklerini söyledi.


14 Şubat Sevgililer Günü’nde hemen hemen hemen her çiftin birbirine hediye alırken günün en romantik çifti Metin Yılmaz ile Öznur Akkaya çifti oldu. Yılmaz, alışveriş merkezi önüne mumlardan ‘Benimle Evlenir misin’ yazdırdı. Çevredeki vatandaşlarda meraklı gözlerle sürprizi izlerken kimileri o anı cep telefonlarıyla görüntüledi.



Sevgilisi Akkaya’nın alışveriş merkezinde işten çıkmasıyla birlikte onu sürprizi hazırladığı noktaya getiren Metin Yılmaz kalabalığın arasında diz çökerek sevgilisine evlilik teklifi yaptı. Teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Akkaya, sevgilisi Yılmaz’a evet diyerek mutluluğunu sevgilisine uzun süre sarılarak yaşadı.

Romantik evlilik teklifi sonrasında duygularını ifade eden çift çok mutlu olduklarını bir hafta sonra sözleneceklerini söyledi.


Haber:Y.SEVER