Tam 141 yıldır Türk ulusunun sağlığı ve refahı için çalışan Türk Kızılayı özellikle yaşanan depremlerde Düzce'nin adeta kurtarıcısı olmuştu. Türk Kızılayı 141. yılını kutlarken Kızılay Düzce Şubesi de dün akşam düzenlediği kokteyl ile Düzceliler ile biraraya geldi. Düzenlenen kokteyle Kızılay Genel Sekreteri Muzaffer Komit, İl Jandarma Komutanı Albay Sebahattin Toprak, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, İl Sağlık Müdürü Ersin Şimşek, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, Baro Başkanı Ali Dilber, Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı ile eşleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Kızılay Düzce Şube Başkanı Kemal Demir, yaptıkları çalışmalardan bahsederek Kızılay'a katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

“Biter bitmez taşınacağız.”

Kızılay Genel Sekreteri Muzaffer Komit ise hala yapımına devam edilen Kızılay Batı Karadeniz Bölge Lojistik Merkezi'nin 12 Kasım Düzce depreminin yıl dönümünde açılışını yapacaklarını söyledi. Komit ayrıca “Bölge lojistik merkezi inşaatımız hızla devam ediyor. Biter bitmez taşınacağız. Bitmesi içinde gereken çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kızılay Düzce Şubesi çalışanlarına katılımcılar tarafından teşekkür plaketi verildi.