Türk Kızılayı Düzce Şubesi Başkanı Kemal Semih Demir ve yönetim kurulu üyeleri yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla basının karşısına geçti. Demir, “Kurban Bereketi Yıl Boyunca Sürsün” sloganı ile Kızılay olarak yurt içi ve yurt dışında vekaletle kurban kesimi kampanyası düzenlediklerini belirtti.

Türkiye'de vekaletle kurban kesimin kampanyasını en başarılı şekilde yapan kurumlardan birinin Türk Kızılayı olduğunu belirten Demir şu ifadelerde bulundu:

"Bu yıl da Kurban Bayramı'na bir ay kala vekaletle kurban bağış kampanyamızı başlatıyoruz. Kurban etlerini kesimden sonra kavurma halinde konserve olarak hazırlıyoruz. Bu sayede tüm yıl boyunca kurban bereketi olarak saklanabiliyor. Hayırseverlerimiz sayesinde ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. Yurt içi ve yurt dışında organizasyonumuz devam edecek."

Türk Kızılayı Düzce Şubesi Başkanı Kemal Semih Demir, yurt içi ve yurt dışındaki hisse fiyatlarını da açıkladı. Buna göre, yurt içi hisse bedeli 735 TL, yurt dışı hisse bedeli ise 500 lira olacak. Demir hayırseverlerin yardımlarını beklediklerini belirtti.

Haber: Ö. YILMAZ