Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde terör örgütüne karşı mücadele eden asker ve polislere, yalnız olmadıklarını hissettirmek ve moral vermek amacıyla Türkiye’nin dört  bir yanından destek gelmeye devam ediyor. Kimi  mektup ve şiir yazıyor, kimi resim çiziyor, kimi de biriktirdikleri harçlıklardan aldıkları gıdaları gönderiyor...


Ülkemizin zor bir dönemden geçtiği bugünlerde bir moral desteği de Akçakoca Devlet Hastanesi ile Akçakoca Anaokulu’ndan geldi. Akçakoca Devlet Hastanesinin gönderdiği kolilere Akçakoca Anaokulu Laleler Sınıfı öğrencileri resim, mektup ve şiirleri ile katkı yaptı. Mardin Nuseybin’e ulaşan kolileri açan askerler,  minik öğrencilerin çizdiği resimler ve yazdıkları  şiir ve mektuplarla duygu dolu anlar yaşadı.



Kolileri aldıktan sonra sosyal medya üzerinden teşekkürlerini ileten askerlerimiz, “ Bizleri bugünlerde yalnız bırakmayan yüce Türk milletime sonsuz saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Böyle bir milletin evlatları ve askerleri olmaktan gurur duyuyoruz.”paylaşımı yaptı. 

Haber;S:KAŞKIR