Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde sınırın sıfır noktasında terör örgütü PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Zonguldaklı Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kurak, gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlandı.

Şehit Kurak'ın naaşı, Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesindeki evinin önüne getirildi. Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından dua edildi.
Ardından belde meydanında düzenlenen cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Özcan Ulupınar, Faruk Çaturoğlu ve Hüseyin Özbakır, CHP Zonguldak milletvekilleri Şerafettin Turpcu ve Ünal Demirtaş, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Lojistik Başkanı Tuğgeneral Sırrı Yılmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.



Şehidin babası Cevat ve annesi Hacer Kurak'ın, yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabildiği görüldü. Bakan Özlü, şehidin anne ve babasına taziye dileklerini iletti.



Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı, askerlerin omuzlarında cenaze nakil aracına kadar taşındı. Şehit Kurak'ın cenazesi, beldedeki aile kabristanına defnedildi.