Kutlu doğum haftası dolayısıyla Düzce müftülüğünde program düzenlendi. Diyanet İşleri Başkanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Doç. Dr. İsmail Karagöz'ün konuşmacı olarak katıldığı konferansa; başta Vali Adnan Yılmaz olmak üzere resmi kurum temsilcileri ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Program coşkuyla okunan  İstiklal Marşı ve Cedidiye Camii Müezzin Kayyımı Ragıp Piroğlu'nun okuduğu Kur'an-ı Kerimle başladı. Okunan Kur'an-ı Kerimin mealinin verilmesinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan sinevizyon gösterimi yapıldı. Program Düzce Din Görevlileri İlahi Grubunun vermiş olduğu Dini Musiki Konserinin ardından İl Müftüsü Selami Emen'in açılış konuşması akabinde de Düzce Valisi Adnan Yılmaz'ın konuşmaları ile devam etti.
Örnek hayatını çok iyi araştırmalıyız

Vali Adnan Yılmaz konuşmasında" Peygamberimizin ya hayırlı bir şey söyleyin ya da susun diyerek kusurları örtmeyi, güzellikleri övmeyi öngören üstün ahlak anlayışı hepimize örnektir. Bizler iyiyi kötüden ayırt etmeyi, birbirimizi sevmeyi, paylaşmayı, dürüstlüğü övmeyi, erdemli olmayı, insana saygının en güzel örneğini adaletin en güzel tatbikatını kısacası herşeyin en güzelini peygamberimizden öğrenmedik mi? Büyün dünyaya hak ve adaleti öğreten gerçek insanları gönüllere kazıyan peygamberimiz sonsuza dek kalbimizdedir. Onun örnek hayatını çok iyi araştırmalıyız. "ifadelerini kullandı.
Vali Adnan Yılmaz tarafından Yığılca İlçesinde Sekiz Ayrı Noktada 8 Hafta Süren Sağlıklı Aile Sağlıklı Toplum Projesine katılan Müftülük personeline Başarı Belgesi verildi. D.İ.B. Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Doç Dr. İsmail Karagöz'ün konferansı ile program son buldu. ,

Haber: S.KAŞKIR