Bir dönemler Çelik Gülersoy’un başkanlık yaptığı dönemlerde Ülke çapında popüler dernekler arasında yer alan sonrasında ise reklamdan çok yaptığı hizmetlerle çalışmalarını sürdüren Türkiye Turing ve otomobil genel müdürü Kaner Şanyüz Kurumun son dönemlerde tuzime katkı amaçlı çalıştığını söyledi.
Kurumun Gülersoy’dan sonra içine mi kapandı şeklindeki sorumuzu ise genel müdür Şanyüz “Elbette Gülersoy’un yerini doldurmak zor. Ancak şu anda kurum olarak çok daha iyi durumdayız.”dedi.
Karadeniz bölgesinin tek antik kenti Konuralp’i esas mesleği olarak turizmci olması nedeniyle bildiğini söyleyen Şanyüz’e kurum olarak Konuralp'te bir çalışma yapıp yapamayacaklarını sorduğumuzda ise bölgeyi biliyorum. Çalışma yapılmaz diyemem önce yönetim kurulumuzun, sonrada genel kurulumuzun onayı gerekiyor böyle bir çalışma için ancak en kısa zamanda başkanımızla birlikte bölgenizi ziyaret edeceğiz”dedi.
Turing ve otomobil kurumunun bundan sonraki hedeflerini de genel müdür Kaner Şanyüz hedeflerimizin bitmesi mümkün değildir. İstanbul'da ve Safranbolu'da yepyeni projeler hayata geçirilecek dedi.