Düzce Karayolu Trafik Güvanliği Eylem Planı Koordinasyon Kurulu 2014 Şubat Ayı toplantısı bugün Düzce Vali'si Ali İhsan Su Başkanlığında Düzce Valiliği toplantı salonunda yapıldı. Toplantıyla ilgili bilgi veren vali Su, trafik güvenliğinin sağlanması gerektiğinin önemini vurguladı. Toplantıya vali yardımcısı Hasan Bağcı, ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdoğan Ülker, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.


Vali Su yapılan toplantıda güvenliğin sağlanmasını gerektiğini ve her ay olabilecek veya mevcut yaşanan sorunları ve sıkıntıları masaya yatırdı.

Her ay malumunuz trafik güvenliğiyle ilgili toplantı yapıyoruz. Bugün trafik gerçekten vatandaşlarımızın can ve mal kaybının en aza indirilmesi, trafik güvenliğinin sağlanmasında çok büyük bir önem arz ediyor. Biz de bunlarla ilgili ilimizde hepimizin malumu İstanbul-Ankara yolu üzerinde hem D-100 Karayolu'nun hem de otobanın geçtiği, aynı zamanda şehir içi trafiğinin de oldukca yoğun olduğu illerimizden bir tanesidir. Bu amaçla da mutlaka trafik güvenliğinin sağlanması ve vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde trafikte yol alabilmeleri çok büyük önem arz etmektedir. Ben toplantıya geçmeden evvel vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum hem kendi cen ve mal güvenlikleri açısından hem de başkalarının güvenliği açısından mutlaka trafik kurallarına riayet etmelerini ve titizlikle uymalarını tavsiye ediyorum ve istiyorum.


Toplantının devamı basına kapalı olarak gerçekleşti.

 

Haber;S.Kaşkır