Düzce Belediyesi, sosyal belediyecilik uygulamaları konusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Evde Sağlık ve Bakım Hizmetlerinin yanı sıra gıda kurtarma projeleri, temizlik hizmetleri ve kıyafet yardımları yaptığı ailelerle yakından ilgilenen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yeni görev yapılanmasının ardından Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli ile birlikte kayıtlı ailelere ziyaretlere başladı.Yeni yapılanmada, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nde görev değişikliğine gidildi.


Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün talimatıyla 
Yasemin Özel Uğurçelik müdürlük görevinden alınarak, yerine uzun yıllardır Düzce Belediyesi'nde Sosyal Yardım İşleri Koordinatörü olarak önemli çalışmalara imza atan Gönül Asuk getirildi. Eski Belediye Meclis Üyesi de olan Asuk, yeni üstlendiği görev ile birlikte ilk ziyaretlerini Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli ile birlikte yaptı.Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Gönül Asuk ve müdürlük personeli ile Evde Sağlık ve Bakım Hizmeti alan aileleri evlerinde ziyaret etti.

Ailelerin ihtiyaç ve taleplerini bizzat dinleyen Başkan Yardımcısı Gösterişli, belediye hizmetlerinden faydalanan aileleri yakından takip ettiklerini belirterek, "Sosyal belediyecilik hizmetlerimizi her kesimden ihtiyaç sahibine ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu doğrultuda onları evlerinde ziyaret ederek bizden beklentilerini öğrenmek istedik. İnşallah vatandaş odaklı hizmet anlayışımızın gereği olan bu yakınlığı sürekli olarak sağlayamaya devam edeceğiz." dedi.