Yapılan Düzce Yeniknt Bağlantı Yolu'nun Kervan'da bulunan Bağlantı Köprüsü'yle birlikte D-100 Karayolu Kervan kavşağında yeni düzenlemeye gidilmiş ve yolun çarşıya giriş ile çıkış istikametleri bariyerle trafiğe kapatılmıştı.

Yapılan yeni düzenleme tepki çektiği gibi beğeni de alırken çalışmaların ne aşamada olduğunu sorduğumuz İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Üstünel, Bağlantı Köprüsü'nde yapılan yan yollardaki çalışmalarının devam ettiğini ve bu çalışmaların tamamlanmasının ardından yolun tam anlamıyla trafiğin rahatlıkla işletilmesine hazır hale geleceğini söyledi. Üstünel, ilerleyen günlerde yan yollara vatandaşların bilgilendirilmesi için trafik işaretlerinin koyulacağını da ifade etti.

Çalışmaların ne zaman biteceğine ise net cevap vermeyen Üstünel, hava şartlarının el vermesi ve her şeyin doğru gitmesi halinde kısa süre içerisinde yol üzerindeki çalışmaların tamamlanacağını, hava şartlarına göre kesin bir tarih vermenin imkansız olduğunu da dile getirdi.

Yapılan çalışmalarla Kervan'dan çarşıya artık Bağlantı Köprüsü'nün yan yollarından gidilecek. Çarşıdan Cumhuriyet Mahallesi'ne de yan yollardan ulaşım sağlanacak.