TEM otoyolu Gölyaka Gişelerinden çıkarak Gölyaka’ya bağlı Şaziye Köyü’ne ulaşan sürücüler, dar olan yol nedeniyle sorun yaşamaya devam ediyor. Otoban ile D-100'ü bağlayacak olan bağlantı köprüsü bazı nedenlerden dolayı tamamlanamazken köprünün tamamlanmamasıyla adeta tek şerit kadar dar olan yoldan sürücüler otobana girip yine aynı yoldan otobandan çıkmak zorunda kalıyor.

Otobandan çıkan otobüs, kamyon gibi büyük taşıtlar, karşı şeritten gelen araçların şeridini de kullanmak zorunda kalıyor. Bu hafta yapılacak olan duble yol ihalesiyle birlikte bağlantıyı sağlayacak olan köprü içinde yeniden çalışmaların yapılması bekleniyor. Şehir dışından gelenler adeta bir köye girermiş gibi otobandan çıkıp Düzce'ye geliyor.

Sürücülerin sorunları bu kadarla da bitmiyor. Beklenmedik bir anda yola çıkan hayvanlar nedeniyle de sürücüler kaza yapma riskiyle karşı karşıya kalıyor. Bu zamana kadar dar olan yolda herhangi bir kaza meydana gelmezken tem otoyolu ile Düzce'yi bağlayacak olan bağlantı köprüsünün bir an önce yapılması gerektiği da yaşanan sorunlarla birlikte ortaya çıkıyor.