AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz Düzce ile kalıcı konutlar arasında bulunan yolun son bağlantı bölümündeki sorunları yerinde inceledi. Korkmaz, Kazukoğlu mahallesinden 1. bölgeye ulaşacak olan yolun alt bölümünde yapılması düşünülen döner kavşağın normal yol seviyesinden yükseltilerek çözülmesi ve sonrasında yeniden bir dalçık olmasının çok doğru bir çalışma olmadığını belirtti.

Konu ile ilgili olarak konuşan AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz “Buradaki sorunun çözülmesi çok da zor bir durum değil. Bölgeden gelen yolun alt kısmında yapılan dalçığın seviyesine altta yapılması düşünülen dörtlü kavşak yine oturtulabilir böylece buradaki tepecik ortadan kaldırılmış olur. Konu ile ilgileneceğim” dedi.

Kazukoğlu mahallesi sakinlerinden İsmail Tok ise mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada yolda bir yanlışlık olduğunu tahmin ettiğini ve düzeltilmesi gerektiğini, bu çevredeki insanların evlerine girip çıkmalarına bile imkan kalmadığını ve aracını bile bahçesine sokamadığını söyledi.

Haber; R. BAL