Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, dün akşam Öncü TV ekranlarında merak edilen bir çok konuda açıklamalarda bulundu. Milletvekili seçildiğinden bu yana her söylediği olay olan Korkmaz, dün akşam yaptığı açıklamalar ile de geceye damgasını vurdu. Korkmaz ,bütçe konuşması yapmak için çıktığı meclis kürsüsünde neden fikir değiştirerek CHP’yi eleştirdiğini , “ İçimde uhde vardı, CHP’ye haddini bildirmek istedim” şeklinde açıkladı.

AĞIR İTHAMDA BULUNUYOR

Korkmaz, “ Muharrem İnce sık sık çıkar bize darbeci der. Diyor ki siz Cumhuriyetle niye uğraşıyorsunuz. Cumhuriyet düşmanımızınız. Ağır bir itham. Bende onlara cevap vermek istedim. Aslında bütçe konuşmam vardı. O da iptal edilmişti. Herkes bütçeden konuşuyordu. Benim de içimde uhde vardı, ilk konuşmamda CHP’ye haddini bildirmek olsun dedim. Muharrem İnce’nin konuşmasının ayrıntıları meclis tutanaklarında vardır. Bana atılan lafları görürsünüz. Mahalle ağzıyla konuşuyor, bir kültürü yok.” Diyerek kürsüden İnce ile yaptığı atışmanın nedenini anlattı.

MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ YAPIŞIYOR

Korkmaz, Düzce’nin CHPli gölge milletvekili İhsan Özkes’in iddia ettiği protokol seccadesi iddiası hakkında açıklamalarda bulunurken yine ilginç söylemlerinden birini kullandı. Korkmaz, halıfleksten kesilen seccadenin markasının protokol