9 Mart Pazar günü Öncü TV İnternet sitemiz ve Ana Haber bültenimizde yayınlanan Ak Parti’nin yukarı Yahyalar Mahallesindeki Çadır toplantısında Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz’ın MHP Düzce Belediye Başkan Adayı hakkında yaptığı söylemlerle ilgili cevap hakkını kullanan Korkmaz, açıklamalarında mizansen yaptığını ve yanlış aktarılma olduğunu ifade etti.


Diğer basın organlarında da bizim yazdığımız şeklinde birebir yayınlanan ve Korkmaz’ın “kadın diyorki kısmını keserek” verdiğimizi iddia ettiği haberin Ana Haber Bülteninde yayınlanan kısmını kesintisiz veriyoruz...

09.03.2014 Tarihindeki Haberi Okulmak için Tıklayın 

 

 
OĞLUM ÖMER YETER ARTIK!

“Başbakanın yüzüne telefon kapattım” diyen bir belediye başkanını desteklemeyeceğini bir kez daha yineleyen Korkmaz, Küçük’ün Keleş’in rakibi olarak göstermenin halkın zekası ile alay etmek olduğunu söyledi. İşte Korkmaz’ın MHP adayı Ömer Küçük’e ilişkin o sözlerinden bazıları:

Diğer Basınlarda Çıkan Aynı Haber

 

 İŞTE KORKMAZ'IN İNKAR ETTİĞİ KISIM:

“ Teyze ile fotoğraf çektirmiş yanına da “ artık yeter” yazıyor… bu mesajı almıyor musun: “ oğlum Ömer yeter Artık sen bu işi götüremiyorsun evladım!” bırak bu işi Mehmet Keleş’in işi. Adam işini yapsın! Bırak onun bunun gazıyla hareket etme…! Çıkıyor meydanlara lideri “bıdı bıdı bıdı”…. İnsanda biraz konuşma yeteneği olur, karizma olur. Şimdi ben senin neyini Keleş’le karşılaştırayım… Karşılaştırsam önce Keleş’e yanlış olur sonra (halkı göstererek) sizin zekânızla alay etmek olur.”

 

 

Dün akşamki Ana haber bültenimize Canlı telefon bağlantısı ile katılan Korkmaz, “Orada bir mizansenden bahsediyorum. Ben Ömer Küçük’e oğlum Ömer şöyle yap böyle yap demiyorum. İhtiyar kadının hitabını Ömer Küçük’e söylüyorum. Kadın Ömer Küçük’e diyorki” Oğlum Ömer” diye başlıyor ve “yeter artık” şeklinde devam ediyor. “Oğlum Ömer “lafını açık olarak o kadının kullandığını söylüyorum. Kadın diyorki kısmını kesip veriyorsunuz. Bunu okuyan kişinin çileden çıkması elde değil. Benim endişem kalp kırmak endişesidir. Devlet bahçeli için sözü de Ömer Küçük’e diyorsunuz. Size düşen bandı komple yayınlamaktır. Ben ironi yapıyorum. Bu montajcılık.” İfadelerini kullandı. 

Korkmaz’ın, Danışmaz’ı arayarak mizansen yaptığını, sözlerinin çarpıtıldığını biz dostuz böyle bir şey söylemesinin mümkün olmadığını söyleyerek özrünü ifade ettiği öğrenildi.

 

Haber;S.Kaşkır