Düzce’nin ilk büyük alışveriş merkezi olma özelliği taşıyan Krempark AVM, şu günlerde müşteri memnuniyetinde sınıfta kalması ile adından söz ettiriyor. Haber merkezimizi telefon yağmuruna tutan tepkili vatandaşların ihbarı üzerine haber ekibimiz soluğu alışveriş merkezinin önünde aldı.
Asansör ile yürüyen merdivenlerin sürekli arızalı olmasından şikayetçi olan Kemal Sönmez, Öncü mikrofonuna tepkisini şöyle dile getirdi:
“Krempark Alışveriş Merkezi’nin içindeki yürüyen merdivenler çalışmıyor.


Alt kata inen merdiven çalışmıyor. Birinci kattan ikinci kata çıkan merdiven çalışmıyor. En üst katta bulunan yemek bölümüne çıkan merdivenler çalışmıyor. Asansörün biri çalışmıyor. Burası tek alışveriş merkezi olduğu için istedikleri gibi halkı kandırmaya devam ediyorlar. Yönetime defalarca söylenmesine rağmen “Arıza var” deniliyor.


Türkiye’nin hiçbir şehrinde arızalar saatlerce, günlerce, aylarca sürmüyor. Buradaki merdivenler haftanın üç günü arızalı. Kimsenin kimseyi şikayet ettiği de yok. Esnaf arkadaşlara da söyledik ama bizle ilgilenen yok. “Yapıyoruz” deyip yapmıyorlar ama dolar üzerinden kira almayı biliyorlar.”