MHP İl Başkanının ortaya attığı AK Partili bir İl Genel Meclis Üyesi hakkındaki iddialar haftalardır Düzce gündemini meşgul ediyor. 


AK Parti'den aynı gün 2 açıklama
AK Parti kanadından sürekli iddialar yalanlanırken konunun muhataplarından biri olan İGM başkanı günler sonra Öncü Haber ekibine özel açıklamalarda bulunarak, “Ben meclis başkanıyım. AK Parti'den deyince AK Parti’yi ilgilendiren bir konu oldu. Benden ziyade AK Parti’den birinin açıklama yapması gerekiyor.” diyerek topu partiye atmıştı. Bülbül'ün ithamların çok büyük olduğu ve partinin aklanması gerektiğine yönelik bu açıklamasından sonra haftalardır sadece il başkanları arasında polemik olarak süren konuya ilişkin AK Parti İGM grubu sessizliğini bozdu. Bugün AK Parti'den art arda açıklamalar geldi. Önce İl Başkanı Kaşıkoğlu basının karşısına geçti ve Bülbül'ü “O kurumun başkanısınız. “Varsa var, yoksa yok“ dersiniz” diyerek eleştirdi. Kaşıkoğlu’nun İl Genel Meclisi Başkanı Bülbül’e yanıt verdiği basın toplantısının üzerinden çok geçmeden AK Parti İl Genel Meclis Grubu da yazılı bir açıklama yaparak iddialara cevap verdi.


Muzaffer Bülbül imzalamadı
Grup Başkan Vekili Ayhan Hacıislamoğlu, Grup Sözcüsü İbrahim Bilgin, Meclis Üyeleri Sinan Aydın, İsa Bilçin, Necmi Kap, Harun Veziroğlu, Muharrem Şen, İbrahim Canpolat, Kazım Sağlam, Hasan Arslan, İsmail Akalın, Mustafa Tok, İsmail Arslan Ve M.Zeki Şahin imzalı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “AK Parti İl Başkanlığında yapılan Düzce İl Genel Meclisi AK Parti Grup Toplantısı'nda yapılan görüşmeler sonucunda, son günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan MHP Düzce İl Başkanlığı tarafından partimizi hedef alan iddialarla ilgili olarak açıklama yapma kararı alınmıştır.


Hiçbir AK Partili üye iş karşılığı para istememiştir
MHP İl Başkanı Sayın Abdullah Danışmaz tarafından ortaya atılan iddiaların tamamı asılsız ve iftiradan ibarettir. AK Partili hiçbir İl Genel Meclis Üyesi bir muhtardan iş karşılığı para istememiştir. AK Partili hiçbir il genel meclis üyesi ile ilgili polise intikal etmiş bir olay yoktur. AK Partili hiçbir il genel meclisi üyesi gözaltına alınmamıştır. Konu ile ilgili AK Parti İl Başkanlığı tarafından hukuki tatbikat yapılarak iddia sahipleri hakkında kanuni işlem yapılacaktır. Partimizi, partimizin il genel meclisi grubunu ve meclis üyelerimizi hedef alan bu açıklamalar, millete hizmet yolundaki çalışmalarımızı durdurmayacağı gibi halkımızın partimize olan teveccühüne güç katacak, halkımız bu tür asılsız iddialara belgesi olmayan iftiralara sandıkta gereken cevabı verecektir.“