Düzce Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan genel kurul toplantısını 12 mayısta yapacak. 21 yıldır KSS kooperatif başkanlığını yürüten Mehmet Bakan Pazar günü yapılacak olan seçimlere de yine tek aday olarak girecek. Bakan, düzenlediği basın toplantısıyla, genel kurul ve kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
KSS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan, sitenin ufak tefek eksikliklerinin olduğunu, bir çoğunun tamamlandığını söyleyerek, devletin verdiği kredilerin zamanının dolduğunu ve artık geri ödemelere başlamaları gerektiğini vurguladı.
Bakan, “Önümüzde ki Pazar günü saat 11’de Düzce Gençlik Merkezinde olağan genel kurulumuz var. Sanayi sitemizin hali hazır durumunun yüzde 99’u bitmiştir, ufak tefek noksanlar haricinde bir tek asfaltları kalmıştır. Belediye başkanımızdan söz aldık, inşallah hava şartları güzel giderse devam edeceğiz. Kooperatifi bu hale getirmek için çok emek sarf ettik. Devletimizden kredi aldık bu kredilerin geri ödenme zamanı geldi, bundan sonra toplanacak paraların yüzde 90’ı kredi ödemelerine gidecek. Küçük Melen ıslahı son noktalara geldi, ayrıca D-100 üzerinde ki hal kavşağından girildiğinde siteye giriş köprüsü yapılıyor bu da onaylandı. Düzce için çok önemli bir site 5-6 bin istihdam yaratacak bir site. Kentsel dönüşüm kapsamı neticesinde buraya geliş daha da hızlanacak, hayırlı olur inşallah.” Dedi. 

Haber: H. İŞCAN