Düzce Berberler ve Kuaförler Odası'nın Olağan Genel Kurulu DESOB toplantı salonunda gerçekleşti.
Milletvekili Celal Erbay, Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan taşlı, Oda başkanları ve üyelerin katıldığı kongrede odanın hesap gelir gider denetleme ve bilançoları oy birliğiyle kabul edildi.
Toplam 781 üyesinden 300 tanesinin aktif çalışmalarını sürdürdüğü ve oda üyelerinden 91 tanesinin bayan kuaförü olduğu bildirildi.
Divan Başkanlığını DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı'nın yaptığı kongrede konuşan Milletvekili Celal Erbay sizler ekmeğini el marifetiyle kazanan insanlarsınız. Var olan probelmelerinizin çözümü için seçilecek olan yönetim kurulu ile görüşüp çözüm bulmak için söz veriyorum dedi.
Belediye Başkanı İsmail Bayram, diğer odalarımızla olduğu gibi sizlerlede elbirilği içinde yapılacak olan çalışmalarımızda birlikte çözüm bulmak için her türlü yardıma ve desteğe hazırız. Hem mesleğinizde hemde ekonominizde tatmin olduğunuz imkanlara kavuşmanızı dilerim dedi.
Başkan adayı Muzaffer Demirel göreve gelirsek amacımız odamıza katkı sağlayacak çalışmalar yapmak ve üyelerimizin kullandığı ürünleri daha ucuza almalarını sağlamaktır dedi.
Mevcut Başkan ve Başkan adayı Nejdet Küründük ise 4 yıllık görev süresince yaptıkları çalışmaların devamı ve tecrübeleriyle daha iyi hizmet amacıyla yeniden göreve talip olduklarını söyledi.
Konuşmaların ardından seçimlere geçildi ve seçim sonucunda mevcut Başkan Nejdet Köründük'ün listesi 133 oyla yeniden başkanlığa seçilirken, diğer aday Muzaffer Demirel'in listesi ise 71 oy aldı.