29 Mart Yerel Seçimleri'ne, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Düzce Belediye Başkan Adayı olarak giren, ancak seçim sonucunda oy farkı ile AK Parti Adayı İsmail Bayram'ın gerisinde kalan Ömer Küçük ve MHP İl Teşkilatı, Bayram'ı makamında ziyaret etti.

“Her olumlu çalışmanın destekcisiyiz.”

Ziyaret sırasında konuşan Ömer Küçük, öncelikle Bayram'a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Düzce'nin geleceği adına yapılacak olan her olumlu çalışma da desteklerini esirgemeyeceklerini söyleyen Küçük, “ Seçim sonucunda Belediye Meclisine giren MHPli arkadaşlarımızın, sizin çalışmalarınızda güç vereceğine inanıyorum. Düzce için yapılacak olan hizmette, meclis üyelerinin birlikteliği katkılar sağlayacaktır. Başarı hepimizin başarısı, Düzce'nin başarısıdır.” diyerek, MHP Belediye Meclis üyelerinin daha düzenli çalışabilmesi için, belediye de bir oda ayrılması talebini Bayram'a iletti.

“Hizmetlerin yanında olacaklardır.”

MHP İl Başkanı Kenan Ilgaz'da ziyaret sırasında yaptığı konuşma da, yeni seçilen MHP meclis üyelerine güvendiğini söyleyerek, “ Meclis üyesi arkadaşlarımız, her zaman yapıcı yaklaşımları ile, belediye çalışmalarına katkı sağlayacaklardır. Doğrunun yanında, doğru icraatları destekleyici davranış içinde hizmetlerin yanında olacaklardır.” dedi.

“Hedefimiz belli.”

MHP İl Teşkilatının yaptığı ziyareti ve yaklaşımı çok olumlu bulduğunu dile getiren Belediye Başkanı İsmail Bayram ise, yeni meclisin başarılı hizmetlere imza atacağına inandığını belirterek, “ Meclis çatısı altında zaman zaman belki çelişkiye düşeceğiz, ama bunları en güzel şekilde aşacağız. Hedefimiz belli. Düzce'de bundan sonra siyaset değil hizmet yapacağız. Bütün partilere kapımız açık.” şeklinde konuştu.