AK Parti il teşkilatı gezilerine devam ediyor.
Parti teşkilatı bugün Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Belediye Başkanı İsmail Bayram ve üyeleri ile Gürcü Kültür Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Aydın Kubilay dernek olarak bir siyasi görüşe sahip olmadıklarını belirterek kültürümüzü yaşatmaya çalışıyoruz dedi. Derneğin faaliyetlerinden bahseden Kubilay Gürcü kültürünü geliştirmek için özellikle bir foklör hocası sıkıntıları olduğunu belirtti ve Belediye Başkanı İsmail Bayram'a belediyenin yardımları ile birşeyler yapılabilir dedi.

Önceliklle yapılan ziyaretler hakkında bilgiler veren Bayram Genel sorunları konuşmak ve kültürel anlamdaki faaliyetleri arttırmak amacı ile butür geziler yapıyoruz diyerek yapılan gezilerin seçimden seçime olmadığının altını çizdi. Daha sonra Dernek Başkanı Aydın Kubilayın Belediyeden istediği desteğe cevap veren Bayram "Derneklere yapılan katkılar kültürel faaliyetleri yaymak için. Kurulan derneklere bu konuda yakınız ve elimizden gelen desteği yaparız." ifadelerini kullandı.

Çalışmalarımızın yoğunluğundan ziyaretimizi bugüne kadar geciktirdik diyen Millet Vekili Metin Kaşıkoğlu "e milletsin diye sorulan sorular dışarıdan gelen insanlar tarafından çok yadırganıyor. Biz birlikte büyük bir Ülke olduğumuzun farkına varmalıyız ve bu kültürü kuşaktan kuşağa aktarmalıyız." ifadelerini kullandı. Kaşıkoğlu ayrıca dernek için yapılacak birşey varsa elimizden geleni yaparız dedi.