Paris Organizasyon’unun Camikebir Mahallesi Nurettin Sokak’ta ki yeni iş yeri açılışı görkemli bir şekilde yapıldı. Açılışa Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve çok sayıda davetli katıldı.
 



İş yeri önünde dualar edildikten sonra açılış kurdelesini Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu kesti. Kasapoğlu kurdele kesiminin ardından iş yeri sahibi Ferdi Aksu’ya hayırlı olsun
temennisinde bulundu.
 



Öncü Haber mikrofonlarına açıklamalarda bulunan iş yeri sahibi Ferdi Aksu şöyle konuştu:  Özellikle Düzce’de her geçen gün yeniliğe ayak uydurmak için çalışıyoruz. Yeniliği takip ederek ürünlerin çeşitliliğini arttırdık. Düzce’nin organizasyon eksikliğini gidermek için büyük bir yer açmayı düşündük. Evlilik teklifinden başlayarak söz, nişan, kına, düğün gibi çeşitli konseptler ile insanların ihtiyaçlarını karşılayacağız.

Evliliğin ilk adamından başlayarak söz, nişan, kına, düğün ve sonrasında bebek mevliti ve sünneti gibi aşamalar olarak ilerliyor. İnsanlar buraya girdiklerinde elleri boş değil buradan sevdikleri ürünleri alarak gideceğini düşünüyoruz. Fiyatlarımız çok caziptir. En kaliteli ürünü en makul fiyata vatandaşların hizmetine sunuyoruz.