Karaca Mahallesi Papatya Çıkmazı’ndaki  evinde  ölü olarak bulunan 65 yaşındaki Cevat Ektan’ın öldürülmesi ile ilgili olarak yakalanan üç kişi adliyeye sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, titiz ve ısrarlı çalışmasının sonucunda, olay yerindeki inceleme sonucunda elde ettiği bilgilerin ışığında üç kişiyi gözaltına aldı. Olay ile ilgili olarak bazı şahısların da yardım ve yataklık etme suçundan aranmasına devam ediliyor.

Gözaltına alınan zanlılar; 20 yaşındaki M.K, 19 yaşındaki G.A ve 22 Yaşındaki S.K, polis nezaretinde Düzce Toplum Sağlığı Merkezi’ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildiler.

Bilindiği gibi, geçtiğimiz hafta yangın ihbarı üzerine Karaca Mahallesi Papatya Çıkmazı’nda bulunan bir eve giden itfaiye ve Emniyet ekipleri, küçük çaptaki yangının söndürülmesinin ardından, evde tek başına yaşayan 1943 doğumlu Cevat Ektan’ın cesedi ile karşılaşmıştı

Olay yerinde yapılan ilk inceleme sonucunda şahsın vücudu ve yüzünde darp izlerine rastlanması üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü olayın aydınlatılması için geniş çaplı bir soruşturma başlatmıştı.