Fidanlık mevkiinde yapılmakta olan devlet hastanesi inşaatı hakkında bilgi almak isteyen Öncü Televizyon ekibine yapılan saldırıyı kınayan Vali Vasip Şahin, sözlü ve fiili saldırıya uğrayan kameramanımızı bizzat arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Milletvekili Fevai Arslan, saldırıyı kınadığını söyleyerek, Mahmut Mirzaoğlu’nu tanımadığını belirtti ve 3 vekile de hakaret etmesinin yargıya intikal edeceğini, hukuki işlemler için talimat verdiğini ifade etti. İbrahim Korkmaz ise Mirzaoğlu’nun hakaretini “ zırvalamış” şeklinde yorumladı. Korkmaz, “ Zırva tevil götürmez” derken, o şahsın bu hakaretin cevabını hakim önünde vereceğini söyledi. 

Korkmaz, “ Zırva tevil götürmez diye bir laf vardır. Tabiri caizse zırvalamış. Şeref kavramının bu derece ayaklar altına alınması hoş değil. Gerekli platformlarda şerefli kimdir, kim değildir tartışılabilir. Ne ben ne Fevai Bey ne de Osman Bey bu adamla herhangi bir yerde bir araya gelmedik. Kimdir nedir tanımıyorum. Hastaneden görüntü almak bir haber ekibinin görevidir. Hastane bizim için yapılıyor. Bizim için yapılan bir hastaneden neden görüntü alınamıyor. Bir usulsüzlük mü var görüntü aldırmıyorsunuz? Burada gayrı meşru işler mi yapılıyor diye sormak lazım. Hastane inşaatının bizimle ilgisi ne? Neden biz ş… oluyoruz? Hastane inşaatı için elimizden geleni yapıyoruz. Bu hakareti gerektirecek ne yaptık? Bunun cevabını hakim önünde verecektir. Kendisi ile uygun zeminde konuşacağız. Beni ikna etmek için çok uğraşacak.” Dedi.

Ayrıca Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Baro Başkanı Ali Dilber  ve Türk Eğitim-Sen İl Başkanı osman Çakmak da saldırıyı kınayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

HABER:H.İŞCAN