Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı İl Başkanı Müjgan Çakman ve Merkez İlçe Başkanı Alaeddin Duran’ında yer aldığı yönetim kurulu üyeleriyle Öncü Medya Grubun 21. Yıl dönümü sebebiyle nezaket ziyaretinde bulundu. CHP İl Yönetimini ağırlayan Öncü Radyo ve Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı’ya başarılarının devamını diledi.

SON DERECE GÜVENİYORUZ
Ziyaret samimi bir havada geçti. Öncü Medya Grubun 21. Yıl dönümü sebebiyle düşüncelerini dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Müjgan Çakman, medyanın halkı bilgilendirme konusunda önemli bir rol üstlendiğini Öncü Radyo ve Televizyonu’n bu görevi çok başarılı bir şekilde yaptığını vurguladı. Çakman ayrıca haberin hızlı verilmesinin öneminin yanı sıra doğru verilmesi gerektiğinin çok önemli olduğunu belirtti.

CHP Merkez İlçe Başkanı Alaeddin Duran, da Öncü Medya Grubu yakından takip ettiklerini objektif yayıncılık anlayışına son derece güvendiklerini kaydetti.

ÖNEMLİ OLAN KURUMSAL KİMLİKTİR
Öncü Radyo ve Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı’da ziyarette 21.yıl ile ilgili olarak internetin öneminin arttığı ve 22 lisanın konuşulduğu Düzce’de basın sektöründe kalıcı olmanın önemli olduğunu ifade ederek önemli olan noktanın kurumsal kimlik olduğunu dile getirdi.

DÜZCE İÇİN ÇOK BÜYÜK İŞLER YAPTINIZ
Ak Parti İl Başkanlığı İl Başkanı Hikmet Keskin il yönetim kurulu üyeleriyle Öncü Radyo ve Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Keskin, ziyarette Öncü Medya grubunun Düzce için yazılı ve görsel basında çok büyük işler yaptığını ifade etti.
Keskin, Öncü Radyo ve Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı’ya çiçek takdim etti.

SARIOĞLU’DA KUTLADI
7 Haziran Genel Seçimlerinde Düzce Milletvekili olabilmek için aday adaylığı başvurusu yapan İşadamı Esvet Sarıoğlu’da anlamlı günü unutmayanlar arasında yer aldı. Sarıoğlu, Öncü Radyo ve Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı’yla bir araya geldi.
Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı Sarıoğlu’na kuruluş sırasında yaşadıkları hatıralardan bahsetti.

Haber:Y.SEVER