Üniversite yerleşkesinde düzenlenen etkinlikte konuşan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, verimliliğin ve çalışma performansının en önemli kaynağının iş ortamındaki huzur olduğunu söyledi.



Programa, Rektör Çakar'ın yanı sıra, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu, Başhekim Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, başhekim yardımcıları Prof. Dr. Mevlüt Pehlivan, Prof. Dr. Ali Nihat Annakkaya ve Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Okan Karaduman, Başhemşire Nevin Şen, hemşireler ve sağlık çalışanları katıldı. 



Hemşirelik haftasını tebrik ederek konuşmasına başlayan Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, “Her zaman söylediğim gibi sizlerle çalıştığım ve sizlerle bir aile olduğumuz için çok şanslıyım. Verimliliğin ve çalışma performansının en önemli kaynağı iş ortamındaki huzurdur. Huzurlu çalışmanın atmosferinin mimarı da aslında sizlersiniz. Bu sebeple Allah huzurumuzu bozmasın. Çok güzel çalışmalar yapmayı, nice kamu görevleri yerine getirmeyi nasip etsin. Sizlerle çok güzel çalışmalar yaptık, Allah nasip ederse de bu çalışmalara devam etmeyi de gönülden isterim. Önce hayır duanızı sonra da gönülden desteğinizi istirham ediyorum. Hemşirelik görevi tüm sağlık çalışanlarının olduğu gibi çok kutsal ve meşakkatli bir iş. Bu meşakkatli görevi hem hasta, hem de hasta yakını olarak yakından gördüm. Üniversite yönetici olarak tüm çabalarınızı takdir ettiğimi gönülden söylemek isterim. Allah yeni hizmetlerinizin devamını nasip etsin. “şeklinde konuştu.






Program pasta kesiminin ardından sona erdi. (AA)