Düzce İl Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle geliri öğrencilerin eğitimine harcanmak amacıyla düzenlenen kermes açıldı.
Yeni Belediye binasının arkasında açılan kermeste, giyimden yemek çeştilerine, Baklagil çeşitlerinden sıcak yemeklere kadar yüzlerce çeşit ürün yer alıyor. Kermesten elde edilecek gelir, yapılacak olan bilgi yarışmasında dereceye girecek öğrencilerin eğitim masrafları ve kitap okuma alışkanlığının arttırılması amacıyla kitap alınması için kullanılacak.
Kermesin açılışını İl Müftüsü Alaattin Gürpınar yaptı. Gürpınar, " İlköğretim okulları arasında yapılacak olan bilgi yarışması ve Liseler arası yapılacak olan kompozisyon yarışmaları sonucunda, dereceye giren öğrencilere buradan elde edilecek olan tüm gelir ile birlikte çeşitli hediyeler alacağız. Aynı zamanda bu öğrencilere de kitap okuma alışkanlığınan arttırılması için kitap alacağız. Kutlu doğum haftası çerçevesinde çeşitli programlarımız devam ediyor. Bayanlara yönelik ve gençlere yönelik programlar düzenledik. Vatandaşlarımız bu programlar ile ilgili detaylı bilgileri İl müftülüğünden yada cami imamlarımızdan alabilirler" şeklinde konuştu.