Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş bugün günlerinin büyük bir bölümünü üniversitede geçirdi. İlk olarak Düzce Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Teknopark'ın olağan yönetim kurulu toplantısına katılan ilin zirvesi, toplantıda bir önceki döneme ilişkin çalışmaları değerlendirdi. Toplantıda fiziki yapılanma görüşülerek Teknopark’taki birimlerin çalışmaları yerinde incelendi.

Düzce Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Rektör ve aynı zamanda Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı olan Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, bu kez üniversite için bir toplantı gerçekleştirdi. Gündemini üniversitenin oluşturduğu toplantıda Rektör Demircan Çakar, vali ve belediye başkanına 2016 yılı içinde yapmayı hedefledikleri projelerden söz ettii.



Projeler incelendi

Sohbet havasında geçen görüşmede üniversitede yapımı planlanan bazı yatırımların projeleri de incelendi. Mevcut durum ve çalışmalar hakkında da bilgi veren Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, önemli bir etkinlikten de bahsetti.

Düzce Üniversitesi'nin 10. yıl etkinlikleri kapsamında moderatörlüğünü Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın yapacağı, Kurucu Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu ile 19-20-21. Dönem TBMM Milletvekili Necmi Hoşver’in konuşmacı olarak katılacakları “Düzce Üniversitesi 10. Yaşında” başlıklı söyleşiye ilişkin Vali Fidan ve Belediye Başkanı Keleş'i bilgilendiren Rektör, etkinliğin 28 Mart 2016 Pazartesi günü saat 13:30’da Üniversite Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirileceğini hatırlattı.


Haber:C.ÜSTÜNER