Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA)Düzce’nin turizmde kalkınması için yeni bir çalışmaya imza attı. Daha önce Düzce’de hayatı geçirilmesi amacıyla uygulanan 5 projeye 3 milyon lira ödenek veren MARKA tarafından Düzce’nin hem yerelde ve hem dünya genelinde tarihi ve turistik yerlerinin tanıtılması ve ilgi çekiciliğinin artırılması amacı ile “Suyu Takip Edin” temalı bir tanıtım filmi hazırlandı.

Düzce’nin tanıtım turistik yerlerinden görüntülerin yer aldığı filmTürkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere üç farklı dilde çekildi.

Farklı mevsimlerde görüntüler alınarak hazırlanan Düzce İl Tanıtım Filmi ve Turizm Kısa Fİlmi “Suyu Takip Edin” teması doğrultusunda oluşturuldu.

Suyu Takip Edin temasının ilk uygulandığı çalışma olan tanıtım filminin ham görüntüleri arşivlenerek Düzce’deki tüm kamu kurumları, yerel yönetimler ve kuruluşların kullanımına açık olarak tutulacak.

Filmler www.marka.org.tr internet sitesi, MARKA Youtube ve Facebook kanallarında yayınlanmaya başlanmasıyla birlikte yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda da tanıtımda kullanılması ile ilgili eylemler yürürlüğe girecek.