26842

Düzce'de bir market işletmecisi, iş yerine bir otomobilin girerek büyük madde hasara neden olmasının ardından, cama ''Markete taksiyle girmek tehlikeli ve yasaktır'' yazılı bir kağıt astı ve kazayı bir mizaha dönüştürdü.

26843

Market sahibi Osman Kutlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki marketine geçen yıl Kasım ayında otomobilin çarptığını ve büyük çapta maddi hasar oluştuğunu söyledi. Kazadan sonra kullanılamaz hale gelen marketini, yaklaşık 3 aylık uğraş sonunda yeniden faaliyete geçirebildiğini anlatan Kutlu, iş yerinin camına ''Markete taksiyle girmek tehlikeli ve yasaktır'' yazısı astığını kaydetti. Osman Kutlu şöyle konuştu; ''Bu yazıda bir art niyet yok. Ben biraz daha sürücüleri duyarlı olması için böyle bir yola başvurdum. Yazıyı gören bir tebessüm ediyor. Çok dikkat çekici bir şey oldu. Kaza sırasında dükkanda değildim, çocuklarım vardı. Çok şükür o kazada kimsenin burnu bile kanamadı ancak maddi zarar meydana gelmişti. Önemli olan cana bir şey gelmemesi. Kısa süre içerisinde kendimizi toparladık ve cama böyle bir yazı asmaya karar verdik. Görenler önce şaşırıyor daha sonra fotoğrafını çekiyorlar''

26844

26 Kasım 2010 günü Fevzi Çakmak mahallesi Eski Bolu caddesinde Yunus Bektaş idaresindeki 81 AY 509 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kaldırıma, ardından yol kenarında bulunan duvara çarpmış ve karşı yöne geçerek Osman Kutlu'ya ait bakkal dükkanına girmişti.

Haber; R. BAL