Nazımiye ilçe merkezine 500 metre uzaklıkta, Dereveoava köyü yolunda teröristlerce döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 polis memuru şehit olmasının ardından olay yerine sevk edilen jandarma özel harekat timi ve polis ekipleri, bölgede geniş kapsamlı operasyon başlattı.

Bu arada, patlama esnasında yolda 1.5 metrelik bir çukur oluştuğu, ters dönen polis aracından kopan parçaların da yaklaşık 100 metre uzağa savrulduğu görüldü.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesindeki patlamada şehit olan polis memurlarının kimlikleri Trabzon nüfusuna kayıtlı Hakan Yavuz (30) ile Osmaniye nüfusuna kayıtlı Gökhan Büyükarslan (24) olduğu belirlendi.

BAŞBAKAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tunceli'de iki polisin teröristler tarafından döşenen mayının patlaması sonucu şehit olması nedeniyle İçişleri Bakanı Osman Güneş'e başsağlığı dileğinde bulundu. Başbakanlık Basın Merkezinden yapılan açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın, Tunceli'de teröristler tarafından döşenen mayının patlaması sonucu iki polisin şehit olması nedeniyle İçişleri Bakanı Sayın Osman Güneş'e bir başsağlığı telgrafı gönderdiği ve üzüntülerini bildirdiği kaydedildi.

İKİNCİ PATLAMA İHTİMALİ
Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde iki polis memurunun şehit olduğu patlamanın ardından bölgede ikinci bir patlayıcı madde bulunabileceği ihtimaliyle arama yapılıyor. Nazımiye ilçe merkezine 500 metre uzaklıkta, Dereveoava köyü yolunda teröristlerce döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 polis memuru şehit olmasının ardından olay yerine sevk edilen jandarma özel harekat timi ve polis ekipleri, bölgede geniş kapsamlı operasyon başlattı. Bomba uzmanı ekipler de patlamanın olduğu alanda, tuzaklanmış ikinci bir patlayıcı madde bulunabileceği ihtimaliyle dedektör köpeklerle arama yapıyor. Bu arada, patlama esnasında yolda 1.5 metrelik bir çukur oluştuğu, ters dönen polis aracından kopan parçaların da yaklaşık 100 metre uzağa savrulduğu görüldü.