Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği bu kez bir Irak Türkmen’i vatandaşa umut oldu. Irak’ta bombalı saldırı sonucu ağır yaralanan ve felç kalan Jabbar ailesi tarafından Türkiye’ye gönderilerek ameliyat edildi. Düzce’de iki ameliyat geçiren Ali Jabbar belden aşağısı felç kaldı. Dernek felç kalan Jabbar’ın hayatını kolaylaştırmak için kendisine bir akülü sandalye hediye etti.

Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nurullah Yıldız Öncü Haber mikrofonlarına konuştu. Yardımseverler vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştıklarını söyleyen Yıldız şunları kaydetti: “Yıllardır yardımseverler vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz. Yardım severlerin ve gönüllülerin yardımlarıyla  elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz . Jabbar arkadaşımız Irak’ta bombaya maruz kalmış bir arkadaşımız. Belden aşağısı felç durumda ve tanınamayacak şekilde. Irak’ta ki  ailesi ve çevresi sayesinde yardım parası toplanıp Düzce’ye gönderilmiş. İki ameliyat geçirmiş  hala daha belden aşağısı felç durumda . Jabbar kardeşimizin hayatını kolaylaştırmak için yaşamını idame ettirmesi için akülü sandalyeyi ona hediye ettik.”



Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yıldız ise mazlumların her zaman yanında olduklarını belirterek şöyle konuştu: “Biz bu yardımları bağışçılarımız, iş adamları ve hayırsever insanlarımız sayesinde yapıyoruz. Bir Büyük Bir Aileyiz Derneği olarak mazlumların her zaman yanındayız. Türk milleti olarak mazlumların ve  ihtiyaç sahiplerinin yanındayız. Cabbar kardeşimizin akülü sandalye alımında  Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün yardımları olmuştur. Hepsine çok teşekkür ederim hepsinden Allah razı olsun.”
 


Son olarak kendisine hediye edilen akülü sandalye için çok teşekkür eden Jabbar şöyle konuştu:  Sizleri tanımak çok güzel. İyi ki varsınız çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun.”