Düzce Belediye Meclisi ağustos dönemi ikinci toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda Zabıta Müdürlüğü ile Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğündeki değişiklikler görüşüldü. Müdürlükler tarafından getirilen talepte, yönetmeliklerde bulunan bazı maddelerin hizmetin verimli ve düzenli yapılması amaçlandı.

Zabıta Müdürlüğü’nde yapılan değişikliğe göre zabıta teşkilatı 3 ana bölüme ayrıldı. Buna göre Ruhsat, gıda, çevre denetimi ve büro hizmetleri amirliği, Karakol zabıta amirliği ve trafik terminal hizmetleri birimi, Sebze, balık hali ve pazaryeri denetim amirliği olarak belirlendi.

Belediye meclisinin bir diğer konusu ise Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü’nde yapılan değişiklikti. Bu değişikliğe göre , ‘Belediye ulaştırma hizmetleri müdürlüğünün bildirimi üzerine, ulaştırma hizmetlerinin kalitesini artırmaya yardımcı olacak her türlü donanım, cihaz ve sistemin araçlara takılması ve çalıştırılmasını sağlamakla sorumludur .” maddesi gündeme getirildi.

Meclis toplantısında D-100 Öztürkler kavşağında açılan yeni bulvarın ismi Seçilen oylarla “Hürriyet Caddesi” olarak belirlendi Bulvarın ismi imar komisyonundan geçerek karara bağlandı.

Haber; A. N. KAYA