Düzce Belediye Meclisi, 2018 yılı bütçesini görüşmek üzere Düzce Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. Bu akşam gerçekleşen Kasım Ayı 3.Birleşimi’ne Başkan Vekili Salih Keskinli başkanlık yaptı.

Meclisin 6 maddeden oluşan gündeminde plan ve bütçe komisyonunca hazırlanan ve 296 milyon 878 bin TL olarak belirlenen 2018 yılı belediye bütçesi ve gelir tarifesi meclis tarafından oy çokluğuyla kabul edildi.

MHP’li Belediye Meclis Üyesi Ercan Katırcıoğlu, belediye başkanı değişen şehirlerin özellikle su tarifelerinde indirim yaptığını belirterek Düzce Belediyesi’nden de suya indirim yapmasını talep etti.

Ayrıca bir diğer gündem maddesi olan öğrenci bilet ve tarifesinde değişiklik talebi plan ve bütçe komisyonuna havale edildi.

“Müftülerle belediye arasında rekabet oluyor mu?”
Öte yandan belediyeler tarafından kıyılan nikah ücretlerinin görüşülmesi sırasında söz isteyen Kadir Badur, “Artık Müftüler de nikah kıyabiliyor. Onlar da ücret alıyor mu bilmiyorum ama belediye ve müftüler arasında bir rekabet oluyor mu?” sorusu meclis üyelerini eğlendirdi.

Haber: Ö.YILMAZ