Düzce Üniversitesi'nin ilkini düzenlediği Medya Ödülleri dün akşam Akçakoca Sky Tower otelde gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Akçakoca’da dün akşam ünlü yağmuru vardı, usta oyunculara onur ödülü verildi. Halit Akçatepe, Eşref Kolçak ve Yılmaz Köksal ödüllerini almak için ayağa kalkınca alkış yağmuruna tutuldu.

İnternetten oylama yapıldı
İnternette yapılan oylama sonucu en iyi kadın oyuncu Çiğdem Batur, en iyi erkek oyuncu Cem Kılıç, en iyi albüm İskender Paydaş, en iyi çıkış yapan sanatçı Aynur Aydın, en iyi şarkı ödülü Gökhan Türkmen, en iyi müzik grubu Grup 84, en iyi Halk Müziği Sanatçısı Sümer Ezgü,en iyi modacı Hakan Akkaya, en iyi komedyen İsmail Baki Tuncer, en iyi yönetmen Caner Erzincan, en iyi sinemacı Faruk Aksoy, en iyi erkek sanatçı Gökhan Tepe, en iyi sosyal medya kullanıcısı Ceyhun Yılmaz, en iyi talk şov ödülü Beyazıt Öztürk, iyi dizi seçilen Suskunların ödülünü Murat Yıldırım,en iyi haber sunucusu Fatih Portakal alırken, Yılın en iyi haber bülteni ödülü ise İrfan Değirmenci'ye verildi. İrfan Değirmenci adına ödülünü Doğan Haber Ajansı Bolu Büro Şefi Mesut Çatak aldı.

Oylama dışında 2 ödül
Törende oylama dışında da bazı isimlere ödül verildi. Üniversite tarafından Gönül Elçileri Projesi'nde Düzce'yi iller sıralamasında yukarılara taşıyan Vali Adnan Yılmaz'ın eşi Aysel Yılmaz başarı ödülüne layık görülürken, bir derginin sahibi olan Nur Türkyılmaz'a ise en iyi yerel gazeteci olarak ödül verildi.
3 kez kayboldum

Sahneye ödüllerini almak için çıkan ses sanatçıları şarkı söyleyerek konukları coşturdu. Usta oyuncular sahneye çıktıklarında büyük bir alkış tufanına tutuldu. Usta Oyuncular bu ödüllerin öğrenciler tarafından verilmesinde dolayı büyük bir gurur olduğunu dile getirdi. Programa geç kalan Suskunlar Dizisinin oyuncusu Murat Yıldırım ise Akçakoca da 3 kez kaybolduğunu bu yüzden geç kaldığını üzgün olduğunu söyledi. Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Murat Yıldırım'dan özür dileyerek bunun kendi hatası olduğunu ve bu sorunu halledeceklerini ifade etti. 

Haber: S. YANAR