Akçakoca toz toprak içinde
Milletvekili Osman Çakır, Akçakoca’nın şu anda toz toprak içinde olduğunu söyleyerek, sahil düzenlemesiyle Akçakoca halkına hürmet edilmediğini belirtti.
Çakır, “ Ödülü nerden almış, nasıl almış siz daha iyi biliyorsunuz. Ödülü verecek olan halktır. Akçakoca şu anda toz toprak içerisinde. Başkan kendisi ile ilgili konulardan çok başkası ile uğraşıyor. Doğalgaz getiren hükümet , Allah nasip ederse barajın temelini atacağız başkanımızla. Bunları yapan merkezi hükümet . Belediye yapması gereken görevleri yapmadı. Sahil düzenlemesiyle Akçakoca halkına hürmet edilmiyor. Arka sokakları dolaşın ne halde olduğunu görürsünüz. Geçtiğimiz gün Düzce’de yağan yağmur Akçakoca da yağsa yolların büyük bir kısmı perişan olurdu.” Dedi.
Yol yapan kaymakam diyecekler
Akçakoca’da yapılacak her güzel projenin yanında olduklarını söyleyen Çakır, parti ayırımı yapmadıklarını, CHPli olan Yığılca’ya da ellerinden gelen desteği verdiklerini ifade etti.
Çakır, “ Karadeniz’de böyle bir proje olmaz. Akçakoca’da yapılacak her güzel şeyin yanındayız. Her konuda da yardımcı olmaya çalışıyoruz ama maalesef bunlara dikkat etmiyor. Tam tersini ifade ediyor. Ben üzülüyorum, bizim derdimiz A-B partisi değil. Yığılca’da da CHPli var. Yığılca Belediye Başkanı ve giden Kaymakam büyük hizmetler yaptı. Sessiz sedasız 36 km Yedigöller’e inecek yol yaptılar. Tarihe yazdılar 30 sene sonra bu yolu açan kaymakam diyecekler.” Şeklinde konuştu.
 Herkes işini yapsın
Akçakoca’ya gelen para ile yapılan yatırımların da ortada olduğunu söyleyen Çakır, medyatik olarak ödül almanın önemli olmadığını asıl ödülün halktan alınması gerektiğini vurguladı.

“3 milyon 600 TL’lik mal satışı yapıldı. Bunu 2 milyona yakında para verdi. 5,5 milyon yakın para verdi. Yapılan yatırım da ortada. Emekli ettiği kişi için bile İller Bankasından para çekiyor. Dolayısıyla gelen para ve yatırıma bakıldığında sahillere beton dökmekten başka bir şey yok. sSahil kasabalarını örnek alıyor, onlar gibi yaparım diyorsa halk artık buna çok bakmıyor. Herkes işini yapsın. Medyatik olarak ödül almak çok önemli değil. Ödülü millet verecek.” Diyen Çakır “ O günü de birlikte göreceğiz.” Şeklinde konuştu.

Haber; H. İŞCAN