Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan programın ardından özellikle fındık üreticilerinin kabusu haline gelen Amerikan Beyaz Kelebeği ve açılışı konusunda bu kez Ramazan Bayramı’nın 2.gününün işaret edildiği Melen Su Park’ta yapılan çalışmalar konusunda değerlendirmelerde bulundu.

“Bu sene kelebek işini bitireceğiz”
Amerikan Beyaz Kelebeği konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Ay, ciddi çalışmalar yaptıklarını belirterek şöyle konuştu:
“Fen İşleri Müdürlüğümüz muhtarlarımızla temasa geçerek bütün mahallelerde önden tespit yapıyoruz. Nerede yoğunluk varsa muhtarlarımızla birlikte o mahallelerde çalışmalarımıza başladık. Seri bir şekilde bu sene bu kelebek işini bitireceğiz. Öyle görünüyor. Bu sene bu konuda çok ciddiyiz.”

“Melen Su Park’taki bir spor tesisimize şehidimizin adını vereceğiz.” 
Daha önce bayramın ikinci günü Melen Su Park’ın açılışının yapılacağını söyleyen ve son çalışmaları değerlendiren Başkan Ay, şu ifadelerde bulundu:

“Melen Su Park’la ilgili geldiğimiz günden beri çalışıyoruz. Çok ciddi bir proje ve bayramın 2.günü açmayı planlıyoruz. Tam olarak yüzde yüzü bitmese bile açtıktan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biliyorsunuz Melen Park büyük bir proje ve suyun şişirilmesi var. Artı oraya bir lunapark ilave ettik. Çok geniş bir alan ve her türlü etkinliği yapabileceğimiz bir alan konumunda. Bayramın ikinci günü akşam saatlerinde tüm halkımızı açılışa bekliyoruz. Halkımız gelecek orada Melen’in kenarında güzelce etkinliklerini yapacak. Her tarafı düzenliyoruz ve sanıyorum vatandaşlarımız da beğeneceklerdir. Biz halkımız için çalışıyoruz. Onların daha iyi bir çevrede yaşayabilmeleri için biliyorsunuz parkları da düzenliyoruz. Biz istiyoruz ki halkımız parklarda, sosyal tesislerde ekonomik bir şekilde çaylarını içebilsinler, gerektiğinde kendi evlerinden getirdikleri malzemeleri orada yesinler ve kimse karışmasın. O yüzden bizim düşüncemiz bütün parklarımızı halkımıza açmak. Açılışta halkımıza meşhur Üskübümüz’ün pirincinden pilav yapıp ikram edeceğiz. Biliyorsunuz Melen Su Park’a bir şehidimizin isminin verilmesi meclise sunuldu. Biz de Melen Su Park’taki bir spor tesisimize şehidimizin adını vereceğiz.”

Haber: M.AYDIN