Düzceli Gazeteci-Yazar Osman Altınışık, ‘Haberin Seyir Defteri’ ve ‘B’aşka Vakit Kalmadı’ adlı kitaplarının ardından 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı verilen mücadeleyi kaleme aldığı “246 Bir Kurtuluş Destanı” adlı kitabının imza günü için bugün Düzce’de okurlarıyla buluştu.

Düzce Belediyesi Kadri Ogün Danış Sergi Salonu’nda düzenlenen imza gününe, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Göztaş, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, Başsavcı Savaş Düzgün, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz,  AK Parti teşkilat üyeleri ile il protokolü ve Düzce’de yaşayan vatandaşlar katıldı.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Gazeteci-Yazar Osman Altınışık katılımcılara da kısa bir konuşma yaptı.

“Buraya gelmek daha anlamlıydı”
İmza gününde Öncü Haber mikrofonuna açıklamalarda bulunan Altınışık, bir Düzceli olarak doğup büyüdüğü memlekete gelmekten duyduğu mutluluğu şu sözlerle anlattı:

“Bugün Düzce’de olmaktan son derece mutluyum. Doğup büyüdüğüm bu coğrafyaya gazeteci kimliğinin yanında yazar kimliğiyle de gelmek ayrı bir anlam benim için. O gece olanları anlattığım 246 Bir Kurtuluş Destanı kitabımda bir gazeteci olarak sorumluluğumu yerine getirdim. Aslında bu kitabı yazan bir ulus, Türk ulusu… İlgi alaka bugün, gittiğim birçok ilden daha fazlaydı. Öyle de olmalıydı. Burası benim kendi coğrafyam. Buraya gelmek daha anlamlıydı. İlk kez bu kadar heyecanlandım.”

“Hayat çok kısa kırıp dökmemek lazım”
Gazeteci-Yazar Osman Altınışık kaleme aldığı eserleri hakkında ise şu bilgileri verdi:

“15 Temmuz’un bilinmeyen, kamuoyuna yansımamış karanlık yüzleri var. Bir gazeteci olarak bunları aydınlatmamız gerekiyor. İlk kitabım olan ‘Haberin Seyir Defteri’ydi. Meslek hayatıma başladığım yer olan Düzce’den başlamıştım. ‘B’aşka Vakit Kalmadı’ kitabımda doğaya, sevgiye, çok ihtiyacımız olduğu bir dönemdeydi. Hem aşka hem başka vakit kalmadı… Hayat çok kısa kırıp dökmemek lazım.”