İsrail'in Filistin'e gerçekleştirdiği saldırılar Düzce'den de tepki toplamaya devam ediyor. Memur Sen İl Başkanı Şaban Coşkun da düzenlediği basın toplantısı ile yapacakları etkinlikle ilgili bilgi verdi. Coşkun, “Yapılan saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bunun için cuma günü Cuma namazından sonra Katliam makinesi İsrail'in Gazze'ye yönelik vahşeti protesto edilecek.

Anıt Park'ta yapılacak basın açıklamasının ardından ölen Filistinli vatandaşlar için gıyabında namaz kılınacak.” şeklinde konuştu. Coşkun, herkesi Filistin halkının acısını haykırmaya, seslerine ses katmaya da davet etti.

Aynı zamanda Diyanet Sen Başkanı da olan Şaban Coşkun, Çilimli'de Müftülüğün yaşadığı sorunlara da değindi. Çoşkun, “Yaşanan bazı sorunlardan dolayı Çilimli'de hizmet veren Müftülük binası tek odalı bir yere taşındı. Tek odada Müftülük çalışanlarının yararlı hizmetler vermesi çok zordur. Buradan Valilik, Kaymakamlık ve diğer yetkili kurumları Çilimli Müftülüğü'nün daha iyi şartlarda çalışması için yardıma çağırıyoruz. Bu sorunumuzu çözerlerse seviniriz.” ifadelerine yer verdi.