Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank dün sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek Düzce’ye gelmişti.

Yalova’dan Ankara’ya yaptığı yolculuk sırasında sosyal medyadan takip ettiği Düzceli Ünlü Tostçu Gökan Abi’ye de uğrayan ve yemek yiyen Varank, devamında Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile bir araya gelmişti.
Bakan Varank’ın ziyareti üzerine mikrofon uzattığımız Gökan Özcan yaşananları Öncü Haber’e dile getirdi.



“Tost yemek için gelmiş”

Bakan Varank’ın, sosyal medyadan 2 senedir kendisini takip ettiğini belirten Özcan heyecanını şu cümlelerle ifade etti:

“Düzce’mize bakanımız geldi. Geldiğinde ben burada yoktum. Diğer şubedeydim. Arkadaşlar bana ulaşmaya çalışmışlar ama ulaşamamışlar. Gelebilmek nasip olmadı. Kendisiyle tanışmakta nasip olmadı. Ama duydum çok güzel bir şey. Düzce gibi bir yeri hiç kimsenin haberi olmadan ki direkt tost yemek için gelmiş.”

‘Gökan Abi Tostu yiyeceğim demiş’

Ziyaretin nasıl gerçekleştiği hakkında da bilgi veren Meşhur Tostçu, duyumlarını paylaşarak şunları söyledi:

“Duyduğuma göre Yalova’dan Ankara’ya geçerken demiş. Sosyal medyadan beni takip ediyormuş. Yaklaşık bir buçuk 2 seneden beri takip ediyormuş. Bu zaten çok güzel bir şey. Bunu duyunca zaten ben inanılmaz sevindim. Düzce’mize gelmesi bambaşka bir olay oldu. Dükkanda tostumuzu yemesi ve Gökan Abi Tostu yiyeceğim demiş. Güzel bir sohbet olmuş burada ben yokken ama. Çok güzel bir şey inanılmaz bir şey.”



‘Daha sonra sosyal medyadan konuştuk’


Bakan Varank’ın ziyareti sırasında dükkanının diğer şubesinde olduğunu söyleyen Tostçu Gökan şu ifadelerde bulundu:

“Ben burada yoktum diğer şubedeydim. Öğrendiğimde tabi ki hemen ulaşmaya çalıştım. Sosyal medyadan mesaj attım kendisine. Buraya geldiği için çok onurlandık gibi bir mesaj attık. Mesajıma da döndü. Benim tost yapışımı videolardan izlediği için ben yapmak isterdim ama olmadı.”

‘Üstün bir kaliteli lezzet var demiş’

Bakan Varank’ın memnun kaldığını söyleyen Gökan Özcan son olarak şunları söyledi:

“Arkadaşlara bakan memnun kaldı mı diye sordum. Burada ki arkadaşımız hazırlamış. Yedikten sonra videolardan izlediğimden bile daha üstün bir kaliteli lezzet var demiş. Bu zaten bambaşka bir şey oldu.”

Haber: H.DURNA
Görüntü: T.AKARSU